Zie je wat ik bedoel

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
144
Afmetingen: 
220x160
Verschijningsdatum: 
06/02/2019
EAN: 
9789401458481
Nur-code: 
Communicatiekunde algemeen
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
2

Zie je wat ik bedoel

Presenteren is vertellen met beelden
  • Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft hangen?

Geef je niet graag presentaties? Heb je plankenkoorts? Krijg je je publiek niet mee, of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Geen nood! Communicatiespecialist Marc Mombaerts loodst je door alle aspecten van het presenteren: materiaal verzamelen en structureren, een verhaal bouwen, de zaal organiseren en uiteraard de presentatie brengen.

De vele praktijkadviezen, treffende anekdotes, herkenbare voorbeelden en inspirerende illustraties maken van dit boek een praktisch werkinstrument. En dankzij de korte hoofdstukjes en overzichtelijke indeling kan je alle informatie stap voor stap toepassen op je eigen presentatie.

Beelden tonen wat je niet kunt zeggen met woorden

Het visueleaspect van presenteren wordt extra in de verf gezet, helemaal in de lijn van de hedendaagse communicatie, waarin visuele elementen centraal staan. Er is dus veel aandacht voor lichaamstaal en beeldtaal. Want illustraties en beelden zorgen ervoor dat je makkelijker begrepen wordt, geloofwaardiger overkomt en dat je boodschap beter blijft hangen. Niet voor niets zeggen we vaak nadat we iets uitgelegd hebben: zie je wat ik bedoel!

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Een praktische gids voor grafische communicatie
Prijs:55,00
Prijs:29,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)