Goed voor druk

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
450
Afmetingen: 
280x222
Verschijningsdatum: 
03/02/2020
EAN: 
9789401456890
Nur-code: 
Grafische techniek
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

Goed voor druk

Een praktische gids voor grafische communicatie

  De drukkunst heeft haar eigen plaats binnen de beeldcultuur. In tegenstelling tot vluchtige reclame- en filmbeelden, is ze bestemd voor een geduldig en geoefend oog. Ze behoort tot de cultuur van de stilte.

  In dit boek worden de nieuwste technische methodes en reproductieprocessen helder en begrijpelijk uiteengezet. De auteurs gaan ervan uit dat de krijtlijnen van de grote 'digitale' grafische omwentelingen nu getrokken zijn. Naast waardevolle aanbevelingen voor werkmethodes, offerteaanvragen en beoordelingscriteria voor originelen en drukwerk, bevat het boek ook parameters voor de beoordeling van ontwerpen en richtlijnen om continuïteit in de bedrijfsidentiteit te verzekeren. Daarnaast wordteen 'andere' benadering van de typografie voorgesteld. Het boek is rijk geïllustreerd met foto's, tekeningen, schema's, checklists en een viertalige woordenlijst. De uitgebreide index maakt van dit boek een uitstekend naslagwerk voor opde werktafel.

  Goed voor druk is een handig referentiepunt voor iedereen die betrokken is bij de productie van grafische producten (boeken, tijdschriften, folders, handelsdrukwerk, enz.). Het is een goede hulp voor vormgevers, inkopers van drukwerk, productiechefs, redacteurs, product- en marketingverantwoordelijken, kortom voor iedereen die beelden, woorden en cijfers op papier, schermen of transparanten zet.

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Subtitle: 
  Presenteren is vertellen met beelden
  Prijs:29,99
  Prijs:55,00

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)