Iedereen schoolmaker

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
144
Afmetingen: 
242x172
Verschijningsdatum: 
19/03/2020
EAN: 
9789401457484
Nur-code: 
Onderwijs & opvoeding
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
2

Iedereen schoolmaker

Investeren in samen leren
  • Samen leren kan je leren!

WAT IS EEN LERENDE SCHOOL?
HOE REALISEER JE EEN OPEN LEERKLIMAAT?
WELKE KLEINE AANPASSINGEN ZORGEN VOOR GROTE VERANDERINGEN BINNEN DE SCHOOLMUREN?

Scholen zijn sterk in het leren van leerlingen, maar minder bedreven in zelf leren als organisatie. Om antwoorden te vinden op de onderwijsuitdagingen van vandaag is het evenwel belangrijk dat ze dat op een systematische manier doen.

Iedereen schoolmaker toont hoe je als school met permanente verandering omgaat. De sleutel zit in samen leren. Het maakt van je school een fitte, wendbare organisatie gedragen door veerkrachtige leraren en medewerkers, mét kwaliteitsvol onderwijs als resultaat.

Dit boek geeft je zeven hefbomen om zelfs met kleine ingrepen het leervermogen van de hele school aanzienlijk te versterken. Het is er voor elke schoolmaker - van directielid over leraar tot ouder - die de school in topconditie wil brengen en houden.

Prijs:25,99

Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Tijdelijk uit voorraad

BootCampus-reeks

01/11/2024
Belgique

Uitgeverij LannooCampus is de thuis van experts die auteur zijn, en omgekeerd. Met onze BootCampus-reeks laten we je in een ongedwongen sfeer ideeën opdoen, inspirerende mensen ontmoeten en unieke vaardigheden bijleren. Elke BootCampus bestaat uit een online sessie (webinar of worksgop) gegeven...