Events Campus Zorgen

28/05/2024
België

Campus Zorgen geeft zorgverleners alle kennis om vandaag en morgen de beste zorg te geven aan iedereen die het nodig heeft. Van geestelijke gezondheidszorg over leiderschap tot zorgethiek, van handboek tot inspiratiegids.

Events Campus Business

05/06/2024
België

Campus Business, dat is alle expertise die je nodig hebt om aan je onderneming of organisatie, groot of klein, te bouwen. Van management tot marketing, van organisatiekunde tot de kunst van het ondernemen. Voor lezers met veel of weinig tijd voor praktische boeken vol inspiratie tot innovatie.

Events Campus Leven

06/06/2024
Belgique

Campus Leven geeft je een brede kijk op de wereld rondom ons. Filosofen en psychiaters, taalkundigen en exacte wetenschappers, economen en politicologen: gevestigde waarden en nieuwe stemmen bieden een uniek perspectief op een maatschappij in beweging.

Boekenmarkt Leuven

12/06 - 16/06/2024
Locomotievenstraat
3010 Leuven
België

Op onze boekenmarkten is er voor ieder wat wils! Je vindt er kunst- en interieurboeken, kinder- en jeugdboeken, literatuur, romans, thrillers, reisgidsen, culinaire en non-fictie titels aan knalprijzen tot wel -70%. Daarnaast bieden we ook strips, geschenkartikelen, wenskaarten, rugzakken en schoolmateriaal aan.

Events Campus Leren

19/06/2024
België

Campus Leren, dat is jouw bron van kennis voor het bevorderen van levenslang leren. Van kleutertot hoger onderwijs, van pedagogie tot didactiek, wij bieden de tools en inzichten die je nodig hebt om uit te blinken in het lesgeven.

BootCampus-reeks

02/09/2024
België

Uitgeverij LannooCampus is de thuis van experts die auteur zijn, en omgekeerd. Met onze BootCampus-reeks laten we je in een ongedwongen sfeer ideeën opdoen, inspirerende mensen ontmoeten en unieke vaardigheden bijleren. Elke BootCampus bestaat uit een online sessie (webinar of worksgop) gegeven door een auteur. Na elke sessie ontvangen de deelnemers het boek thuis.