Technische bedrijfsvoering

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
136
Afmetingen: 
240x170
Verschijningsdatum: 
18/09/2018
EAN: 
9789401456982
Nur-code: 
Economie, recht en bedrijfskunde HOGER ONDERWIJS
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
5

Technische bedrijfsvoering

Nieuwe editie
  • Het basiswerk operations management

Technische bedrijfsvoering of operations management is verantwoordelijk voor het efficiënt verloop van operaties in een bedrijf, en bepaalt daarom het organisatorisch kader waarbinnen kaderleden moeten opereren. Een basiskennis in de technische bedrijfsvoering is daarom een absolute meerwaarde. Dit handboek focust op de belangrijkste componenten van operations management.

De aandacht gaat naar een aantal belangrijke technische en functionele probleemgebieden en de bijhorende beheertechnieken, waaronder logistieke processen en productiestructuren. Daarnaast gaat het boek dieper in op Integrale Kwaliteitszorg, een concept dat binnen elke bedrijfscontext niet meer weg te denken is. Metdeze beknopte, maar toch diepgaande thematiek, is Technische bedrijfsvoering een grondslag voor studenten en professionals die zich in operations management willen bekwamen.

Dit werk sluit aan bij het handboek Bedrijfskunde en ondernemen waarin een aantal basisbegrippen van ondernemerschap en bedrijfskunde belicht worden.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Prijs:21,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)