Kop op

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
240
Afmetingen: 
250x180
Verschijningsdatum: 
30/09/2019
EAN: 
9789401461023
Nur-code: 
Gezondheid algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Kop op

Leven met migraine
  • Migraine is meer dan hoofdpijn alleen

Iedereen heeft al eens hoofdpijn. Maar wat als je de pijn in je hoofd zo overheersend wordt dat je niet meer kunt functioneren? Met andere woorden, wat als je migraine hebt?

Migraine is veel meer dan wat stevige hoofdpijn. Het haalt je leven compleet ondersteboven. Dat weet ook Evy Gruyaert. Zij kampt van jongs af aan regelmatig met migraineaanvallen. Samen met neuroloog Koen Paemeleire legt ze uit wat migraine écht is. Wat zijn de triggers? Is er een relatie met voeding en levensstijl? Is er een duidelijke oorzaak en hoe is migraine te behandelen? Kunnen kinderen migraine krijgen? Met psychiater Dirk Van den Abbeele gaat ze ook na of er een verband bestaat tussen migraine en psychologische aandoeningen.

En ze praat ook met mensen. Mensen voor wie migraine deel uitmaakt van hun dagelijkse realiteit. Hoe gaan zij ermee om? Welke impact hebben aanvallen op je leven? En hoe zorg je ervoor dat ze je doen en laten niet helemaal overnemen? Hun verhalen kunnen helpen om te gaan met migraine en laten zien dat migrainepatiënten bovenal positief ingestelde vechters zijn.

Prijs:25,99

Gratis verzending vanaf € 25 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht