The future of shopping

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
282
Afmetingen: 
250x185
Verschijningsdatum: 
25/04/2022
EAN: 
9789492873064
Nur-code: 
Marketing
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

The future of shopping

Re-set Re-made Re-tail
  • Heeft u vertrouwen in de (post-)virale retail?

De bekroonde retailgids The future of shopping: where everyone is a retailer is, na gevierde uitgaves in het Frans, Engels en Chinees, terug met een volledig nieuwe editie The Future of shopping: re-set re-made re-tail.

Een pandemie, wereldwijde digitale disruptie en een grondstoffenrace hebben het winkellandschap danig hertekend. De globalisering laat zich van een onverwachte kant zien. We zitten midden in een wereldwijde transformatie, waarbij machines slimmer worden dan mensen, de wereldbevolking samen met de CO2-uitstoot stijgt en een handvol megaconcerns de macht naar zich toe trekt. Wat kunnen merken en handelaars doen om te overleven? Die vraag is urgenter dan ooit.

Voor de oorspronkelijke versie van dit boek ontvingen de auteurs de prijs van Managementboek van het Jaar 2018. De jury schreef: 'Het fijne van een managementboek dat voor een breed publiek interessant is, is de schrijfstijl. Ook daaraan hebben de auteurs gedacht en zij zorgden voor een vlot leesbaar boek. Je wilt het bijna niet wegleggen en laat je met plezier meeslepen van hoofdstuk naar hoofdstuk.'

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Re-set Re-made Re-tail
Prijs:29,99
Subtitle: 
Een nieuw recept voor de voedingssector
Prijs:29,99
Prijs:29,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore