Essentials - Onderhandelen

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
144
Afmetingen: 
0x0
Verschijningsdatum: 
01/03/2016
EAN: 
9789401435123
Nur-code: 
Onderhandelen en vergaderen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Essentials - Onderhandelen

  Onderhandel jij over taakverdelingen, strategische beslissingen, bedrijfsovernames of je loon? Of onderhandel je met kinderen en pubers? Of ben je betrokken bij regeringsonderhandelingen? Onderhandelen doen we allemaal. Dagelijks. En vaak zelfs zonder het te beseffen. Verrassend genoeg lukken of mislukken onderhandelingen steeds door dezelfde patronen. Hoe goed onderhandelen we?

  In dit boek krijg je vier sleutels om je onderhandelingen intelligenter te maken en je nq® te verhogen. Je leert elke onderhandeling om te buigen van een stresserende machtsstrijd naar een interactie die boeiende kansen creëert. Je verkent de onderhandelingscultuur van de toekomst en krijgt handvatten om je organisatie onderhandelingsslim te maken. ESSENTIALS Onderhandelen geeft je tips om anders te onderhandelen, hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. Het toont je de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenwekkende relaties.
  Kortom, het maakt van jou een gedreven en kundig onderhandelaar die met genoegen kan terugblikken op de behaalde resultaten.

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Subtitle: 
  Onderhandelingsintelligentie in een wereld die voortdurend onderhandelt
  Prijs:29,99
  Subtitle: 
  Van droom tot boek
  Prijs:25,99
  Prijs:25,99

  Deze titel is beschikbaar via printing on demand.

  Beschikbaarheid:

  Beschikbaar als POD