Do tell

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
240
Afmetingen: 
243x173
Verschijningsdatum: 
28/11/2023
EAN: 
9789401496292
Nur-code: 
Marketing
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Do tell

Stap voor stap richting een sterk duurzaamheidsverhaal
  • Stap voor stap richting een sterk duurzaamheidsverhaal

Hoe communiceer je over je inspanningen rond duurzaam ondernemen vandaag en morgen? Doe je dat luid, stil of helemaal niet? Is onder de radar blijven een slimme manier om kritische stemmen stil te houden? Of laat je met stilzwijgen een gouden kans liggen om je merkverhaal uit te dragen? Hoe de marketing en communicatie over duurzaamheid aan te pakken, is vaak nog een groot vraagteken bij professionals. In Do tell geven vier ervaren marketing- en communicatie-experts een antwoord op deze vragen. Met hun stappenplan helpen ze bedrijven en organisaties een authentiek, geloofwaardig en gedragen duurzaamheidsverhaal te creëren en succesvol over hun duurzaamheidsinspanningen te communiceren.

 

"Do tell; verander het verhaal. Red de wereld. In een gevecht tussen een verhaal en een feit, zal het verhaal winnen. Dat maakt vertellers cruciaal in de cultuurverandering die we nodig hebben voor een duurzamere manier van leven."
- Solitaire Townsend, Futerra

"We hebben nood aan briljante marketeers om een verschuiving naar een duurzame toekomst mogelijk te maken. Marketing is het zenuwcentrum voor waardecreatie dat acties en innovaties van een bedrijf verbindt met mensen die er de impact van ondervinden."
- Dr. Victoria Hurth, Cambridge Institute for Sustainable Leadership

"Ook merken en bedrijven moeten de mouwen oprollen voor een duurzame samenleving. Dit topboek Do tell duwt duurzaamheid als een absolute kans omhoog in elk marketing- en communicatieplan. Én het legt heel concreet uit hoe zo’n plan te realiseren. We moeten er allemaal - hier en nu - mee aan de slag."
- Marc Michils, voorzitter Kom op tegen Kanker

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Hoe met straffe content je business doen groeien
Prijs:39,99
Subtitle: 
Merkreputatie in drie stappen
Prijs:29,99
Subtitle: 
Het antwoord op het schisma tussen merk en consument
Prijs:29,99
Prijs:34,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore