Business Boox Volume 1

Product details

NULL

Afwerking: 
Andere uitvoering
Aantal pagina's: 
900
Afmetingen: 
255x200
Verschijningsdatum: 
21/01/2021
EAN: 
9789401477031
Nur-code: 
Management algemeen
Uitgever: 
LannooCampus
Druk: 
1

Business Boox Volume 1

De zachte weg, 50 lessen voor ondernemers en On it
  • Drie ondernemers. Drie auteurs. Drie boeken. Oneindig veel inzichten.

Business Boox bundelt drie topboeken met de scherpste inzichten in management, leiderschap en ondernemen. Ontdek de succesformules van start-uptovenaar Jürgen Ingels, Olympisch ondernemer Ann Simons en jonge wolf Eline Goethals in deze exclusieve box.

In 50 lessen voor ondernemers onthult Jürgen Ingels zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft concrete en praktische tips over hoe je je bedrijf naar het volgende niveau tilt. Van operations tot businessmodel, marketing en sales, de samenstelling van je team, en de financiële opbouw van je onderneming.

De zachte weg zal je leven niet veranderen, dat moet je zelf doen. Zoals Ann Simons deed na haar olympische medaille in 2000. Zij ging het gevecht aan op opnieuw iemand te worden in een bedrijfswereld die niet op haar zat te wachten. Wie ben jij? Waarom doe je wat je doet? Hoe verwezenlijk je je dromen? Hoe help je anderen die van hen waar te maken? Laat dit boek een gids zijn.

Eline Goethals loodst je in On it door het hele traject: van 'geen idee' tot succesvol ondernemer. Dit is een werkboek. Jij schrijft, bedenkt en schrapt. Je werkt aan je onderneming, maar ook aan jezelf als ondernemer. Je zal geïnspireerd worden door de verhalen van meer dan 20 topondernemers. Het maakt niet uit wat je kan of gestudeerd hebt, je hoeft zelfs nog geen duidelijk businessidee te hebben. Want iedereen die wil ondernemen, kan ondernemen.

Business Boox Volume - De zachte weg, 50 lessen voor ondernemers en On it

Prijs:120,00

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht