Campus Business

29/11/2023
Belgium

Ontdek de nieuwste inzichten, trends en strategieën die jouw carrière en onderneming naar nieuwe hoogtes tillen. We bieden een platform voor inspiratie, netwerken en kennisdeling met experts uit diverse vakgebieden. Of je nu een startende ondernemer bent of een doorgewinterde professional, hier vind je de juiste events om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken.

Events Campus Leren

01/01/2024
Belgium

Stap in de inspirerende wereld van leren en onderwijs. Van vernieuwende onderwijsmethoden tot pedagogische inzichten, hier vind je waardevolle kennis om het leerproces te verbeteren en jouw leerlingen te laten excelleren.

Events Campus Zorgen

01/01/2024
Belgium

Zorgen voor anderen begint bij goed voor jezelf zorgen. Deze events richten zich op thema's als gezondheid, welzijn en maatschappelijke betrokkenheid. Ontdek nieuwe perspectieven en praktische inzichten om het welzijn van jezelf en anderen te bevorderen. Of je nu professioneel in de zorg werkt of gewoon interesse hebt in dit belangrijke thema, hier vind je evenementen die inspireren en informeren.

Events Campus Leven

01/01/2024
Belgium

Ontdek een gevarieerde reeks boeken en evenementen die de complexe en boeiende maatschappelijke thema's verkennen. Laat je inspireren door verhalen, debatten en inzichten die onze samenleving vormgeven en transformeren.

BootCampus-reeks

06/02/2024
Belgium

Uitgeverij LannooCampus is de thuis van experts die auteur zijn, en omgekeerd. Met onze BootCampus-reeks laten we je in een ongedwongen sfeer ideeën opdoen, inspirerende mensen ontmoeten en unieke vaardigheden bijleren. Elke BootCampus bestaat uit een online sessie (webinar of worksgop) gegeven door een auteur. Na elke sessie ontvangen de deelnemers het boek thuis.