LannooCampus wegbeschrijving

Vaartkom 41, 3000 Leuven, België

 

Met het openbaar vervoer

Aan het station neem je de uitgang richting Leuven centrum (spoor 1, Martelarenplein). Je slaat rechts af en wandelt vervolgens voorbij het busstation. Je steekt best de straat over en volgt deze tot je aan de vaart komt. Als je daar de brug oversteekt, sla je meteen links af en hou je de rivier aan je linkerzijde.

 

Met de auto

De Burchtstraat kreeg een 'knip'. Daarmee pakt de stad het sluipverkeer in de woonstraten in de buurt aan. Alleen bewoners en enkele specifieke doelgroepen kunnen een toegangsvergunning aanvragen om erdoor te rijden. Je kan van de Burchtstraat niet doorrijden richting Mechelsesteenweg of Mechelsestraat. Dit heeft gevolgen voor wie vanuit Mechelen of vanaf de E314 (afrit Herent) Leuven binnenrijdt. Je volgt van aan de afrit van de autostrade (die u ook kruist wanneer je via de Mechelsesteenweg Leuven binnenrijdt) de weg richting Leuven centrum tot aan de Ring rond Leuven. Die rij je links
op richting station van Leuven tot aan het Joanna Maria Artoisplein. Dat plein draai je links op, je rijdt een halve ronde en rijdt meteen rechts af richting Aarschot. Je rijdt het kanaal Leuven-Mechelen over en rijdt rechtdoor naar de parking Vaartkom. Vanuit alle andere richtingen waarin je Leuven binnenkomt, kan je jouw gps of de wegbewijzering naar Parking Vaartkom volgen. Parking Vaartkom is bereikbaar langs de Kolonel Begaultlaan en langs het Joanna Maria Artoisplein.