De jeugd is tegenwoordig

Sociaal - eenzaam - lui - cool - braaf - slim - rebels
Sociaal of eenzaam? Rebels of braaf? Ontdek hoe de jeugd echt is.
Over het boek

Feit. De nieuwe jongeren zijn anders. Maar zijn ze slimmer en sneller? Of zijn ze liever lui dan moe? Zijn ze traditioneler of net weer niet? De jeugd is tegenwoordig geeft je een herkenbaar en correct beeld van de jongeren van nu. In hun toegankelijke en spitse stijl, onderzoeken jongerenexperts Pedro De Bruyckere en Bert Smits de meest hardnekkige mythes over jongeren om ze nadien te nuanceren of zelfs radicaal ontmaskeren. Bovendien kom je te weten hoe je het best omgaat met jongeren thuis, in de klas en op het werk. Kortom, een inspirerend boek voor iedereen die wil kennismaken met de nieuwe generatie jongeren.

Pedro De Bruyckere (Gent) is pedagoog en onderzoeker aan de Arteveldehogeschool. Hij is een veelgevraagd spreker over onderwijs, jongeren en jongerencultuur.

over : 

Bert Smits is sociaalpedagoog en begeleidt als zaakvoerder van de participatie-expert Levuur veranderprocessen. Daarnaast richtte hij met Stijn en vele anderen 'Het mysterie van Onderwijs' op, een platform dat innovatie en ondernemerschap in het onderwijs wil stimuleren.

www.bertsmits.be

Technische info

EAN
9789081516358
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 28/09/2011
Afwerking: Paperback
Druk: 5
Aantal pagina's: 192
Uitgever: LannooCampus